Trappstädning Uppsala

Regelbunden städning skapar ett trivsamt trapphus

Tjänster

Vi har bred kompetens

Det går att anlita oss för all typ av städning och vi vänder oss både till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare. Städning är den stora stammen i vår verksamhet, men vi har därtill också många grenar som gör trädet komplett. Tack vare vår långa historia och stora personalstyrka så kan vi erbjuda vår kompetens även inom följande områden:

 • Specialstädning: Golvvård, inoljning och lackning av trägolv, twister, lägenhetsstädningar, fönsterputs, saneringar - även av klotter - ,byggstädning, polishbehandlingar och renovering av stengolv.

 • Teknisk Förvaltning: Vi har lång erfarenhet av teknisk förvaltning och det innebär mer än att bara byta glödlampor och klippa gräsmattor; anlitar du oss så kan vi erbjuda fastighetsjourtjänster och tillsyn av fjärrvärmecentral. Därtill även snöröjning, trädgårdsarbete och andra, mer vanliga tjänster. Vi kan sammanfatta det med att vi kan hjälpa er utifrån de behov ni kan tänkas ha.

 • Konsulttjänster: Rådgivning vid upphandling, problemlösning och utbildning är saker vi gärna bistår med på konsultnivå.

 • Miljöstädning: Vissa områden behöver städas på korrekt sätt som motsvarar de krav som Miljöinspektionen ställer. Det kan innebära städning på höjder över 180 cm, städning av ventilationsanläggningar, tak och olika armaturer. Vi är experter på detta.

 • Entrémattor: En snygg matta ger ett välkomnande till kunden och även ett skydd för er verksamhet då smuts stannar ute. Vi hyr ut entrémattor i alla tänkbara färger, former och storlekar. I servicen ingår tvätt och byte på regelbunden basis - när bestämmer ni. Det går även att få logotyp tryckt på mattorna i fråga.

 • FM-tjänster: Behöver ni hjälp med att vattna blommor, fixa fruktkorgar, kaffe och så vidare? Vi erbjuder FM-tjänster efter våra kunders behov. Kontakta oss för mer information.

 • Städmaterial: Vi säljer städmaterial och annat förbrukningsmaterial till förmånliga priser. Samtliga produkter är miljöklassade då vi alltid strävar efter att vara ett miljövänligt företag - genom alla led i verksamheten.

 • Avtalsstädning: Våra avtal sträcker sig från tre månader upp till två år och vi kan åta oss att städa butiker, industrier, centrumanläggningar och kontor. Prövotid är en naturlig sak för oss gällande detta.

Vanliga städtjänster som erbjuds av oss

De tjänster vi gick igenom ovan är lite mer ovanliga och det som visar på vår breda kompetens. Men, vi ska även gå igenom lite kort om de vanligaste tjänsterna som vi erbjuder våra kunder:

 • Kontorsstädning: En arbetsplats ska vara ren och inbjudande. Detta både för att de anställda ska trivas, för att förhindra onödiga sjukdagar och för att kunder, affärspartners och investerare ska få en bra bild av verksamheten. Vad gäller kontorsstädning så har vi lång erfarenhet och vi utbildar personalen regelbundet. Detta med syfte att förhindra olyckor där exempelvis datorer, maskiner och annan känslig utrustning skadas. En kontorsstädning utförd av oss är säker, effektiv och högkvalitativ - oavsett hur stort kontor det handlar om.

 • Hemstädning: En hemstädning i vår regi innebär att du löser ett abonnemang för en tid framåt och där du får ditt hem städat regelbundet - på samma tider, samma dagar och av samma städare. Vi har många referenser och vi har vana av alla typer av bostäder. Du kan själv välja att addera eller ta ta bort vissa delar av det som normalt ingår. En städning i ditt hem sker på dina villkor - vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål och behov. Vid en hemstädning kan du använda Rut-avdraget och dra av halva arbetskostnaden. Detta med ett årligt tak på 25.000 kronor.

 • Garagestädning: Större varuhus och parkeringsgarage blir smutsiga fort och det innebär att regelbunden städning behövs. Vi använder oss - till skillnad mot våra konkurrenter - av avancerade maskiner som både sopar och skurar samtidigt. Det ger en bättre effekt och det tar helt bort risken för att avlopp ska drabbas av stopp.

 • Flyttstädning: Alla som någon gång har flyttat vet också vilket projekt som väntar som avslutning. En flyttstädning är något som alltid måste göras och skillnaden mellan en sådan och en mer normal städning är att precis allt måste rengöras. Det kan vi sköta åt dig. Vi har tagit fram en vattentät checklista som garanterar att du slipper ekonomiska krav från den som står redo att flytta in. Om det skulle finnas något att anmärka på så åtgärdar vi detta direkt. En flyttstädning utförd av oss ger dig sinnesro och en möjlighet att behålla en positiv känsla genom hela flytten. Här är det möjligt att använda Rut-avdraget.

Vi gör riktigt rent i trapphuset