Trappstädning Uppsala

Regelbunden städning skapar ett trivsamt trapphus

Om oss

Ett städföretag av högsta klass

För oss har det handlat om att skynda långsamt. Vi startade verksamheten redan 1988 och har idag över 160 personer i sysselsättning. Det innebär att vi är ett stort städföretag - men vår tanke är att vi ska behålla de fördelar som ett mindre företag har. Vi ska inte växa ur kostymen utan behålla vår flexibilitet, vår kundmedvetenhet och vår nyfikenhet för att förbättra oss själva - inom varje område. Personalen utbildas löpande och det skapar en motivation som leder till ett roligare arbete. Det, i sin tur, skapar det allra viktigaste: nöjda kunder.

Vi är nämligen övertygade om att en motiverad och kunnig personal som trivs på sitt arbete är det som till syvende och sist skapar nöjda kunder. Därför så är detta en viktig fråga för oss och vi har ett stall av referenser som står redo att rekommendera oss. Det tar vi som ett kvitto på att vår filosofi fungerar och vi hoppas att även du inom kort blir en av dessa nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare till andra.

Alltid högsta kvalitet och rak kommunikation

För att säkra kvalitet på våra uppdrag så har vi ett välutvecklat styrsystem där vi är certifierade enligt SS EN ISO 9001:2008. Det ger en trygghet för våra kunder och för oss själva där alla rutiner, dokumenthantering, styrning och exempelvis kvalitetsmål och uppföljning finns samlade. Kvaliteten på våra arbeten blir högre och kommunikation blir rakare - både internt och externt (mot dig som kund exempelvis). Tydlighet är en nyckel som gör att onödig tid aldrig förslösas utan där man är trygg med att alla vet exakt vad som ska göras.

Miljöfrågan tar vi på största allvar. Man kan lätt tro att städbranschen är en ren bransch - sett till syftet med alla tjänster. Faktum är emellertid att många företag använder starka kemikalier och rengöringsmedel som skadar vår miljö. Vi arbetar i exakt motsatt riktning: vi använder enbart städprodukter som är miljöklassade och vi utbildar vår personal i hur man ska städa utan att skada miljön. Vi söker för övrigt alltid efter nya tekniker som ytterligare kan bidra till en bättre miljö.

Oavsett om du kontaktar oss som företag, som privatperson, som fastighetsägare eller som representant för en BRF så kan vi hjälpa dig. Vi har städtjänster som passar alla och i och med att vi är flexibla och sätter våra kunder i första rummet så kan vi säkerligen också hitta en lösning som passar dig som handen i handsken. Välkommen till oss!

Vi gör riktigt rent i trapphuset